• AZN.cz
  • /
  • Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Společnost s ručením omezeným Pro Music Center, odd. C, vložka 31876, vedená u Krajského obchodního soudu v Brně, dále jen „Správce“, zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: ● jméno a příjmení ● e-mailovou adresu ● kontaktní nebo doručovací adresu ● telefonní číslo Pro nabídnutí některých služeb je nutné zpracovat výše uvedené údaje, ať už kvůli jednání o nabídce, nebo odpovědi na vznesený dotaz. To je umožněno ustanovením článku 6., odstavce 1. písmene b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností GS Cloud s.r.o. zpracovávány nejdéle jeden rok od provedení poptávky, pokud neudělíte souhlas k jejich dalšímu zpracování. Na základě Nařízení máte právo: ● požadovat informaci, jaké osobní údaje zpracováváme ● požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů ● vyžádat si přístup k těmto údajům a patřičné údaje nechat aktualizovat nebo opravit ● požadovat výmaz osobních údajů ● v případě pochybností o dodržení povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na jednatelku Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů Společná ustanovení Prohlašuji, že jsem přijala veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů. Přijala jsem technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, (ochrana vytištěných faktur, smluv). Prohlašuji, že k osobním údajům mají přístup pouze mnou pověřené osoby. Společnost Pro Music Center s.r.o. má právo tyto podmínky změnit. Nová verze podmínek ochrany osobních údajů bude zveřejněna na této stránce a zároveň bude zaslána na poskytnutou e-mailovou adresu po dobu zpracovávání. Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 15. února 2019 Ing. Jiří Svítil, jednatel Pro Music Center s.r.o.

Nabídka obchodu
Kde nás najdete?
A-Z NÁSTROJE
Rooseveltova 4
602 00 Brno (mapa)
tel.: 542219433
mob.: 602 747 000
e-mail: info@azn.cz
 

Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ ZAVŘENO (PRODEJNA I ESHOP) 

 

Více informací

 

Ověřeno zákazníky
  • Anonymní
    100%
    Velmi oceňuji vstřícný přístup. Piano mi bylo ještě týž den přivezeno domů a ochotným zaměstnancem prodejny sestaveno. Vřele všem doporučuji návštěvu této prodejny.
    Dodací lhůta:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Velmi vstřícný přístup prodávajícího. Příjemná komunikace. Zkušený .
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    široká nabídka, skvělá komunikace, dobré ceny
    Široký sortiment, vstřícné jednání a dobré ceny. Doporučuji.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    spolehlivý obchod, široký výběr zboží, ochotný personál
    Super obchod. Mají i zboží, které jsem jinde nesehnal.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    skvělá komunikace, rychlé doručení
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Vstřícnost, Ochota, Výběr zboží, Rychlé dodání.
    Spolehlivý obchod. Rozhodně mohu doporučit.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Kvalitní zboží, Skvělá komunikace, Dobré ceny
    Velmi vstřícný přístup. Doporučuji.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Rychlé dodání, Cena, Komunikace
    Rychlé doručení. Spokojenost. Doporučuji.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    výběr zboží, rychlost, dobré ceny, komunikace
    Ve středu objednáno, ve čtvrtek doručeno. Těsně před Vánocemi překvapivě rychlé. Spokojenost.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Velký výběr kytar, Nízké ceny, Profíci
    Můj oblíbený obchod. První kytaru jsem si zde koupil před 20lety. Dnes už mám od nich třetí.
    Kvalita komunikace:
Zobrazit další recenze

Newsletter

Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu na email?

A-Z hudební nástroje

Telefon: +420 602 747 000
E-mail: info@azn.cz

Prodejna:  Rooseveltova 4

                    602 00 Brno

 

 

 

 

 

Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ ZAVŘENO

 

Informace

Články, novinky

O nás

Sledování zásilek

Všechny prodávané značky

Obchodní informace

Kontakt a prodejna

Doprava a platba

Obchodní podmínky

Reklamace

Odstoupení od kupní smlouvy

Ochrana osobních údajů