• AZN.cz
  • /
  • Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Společnost s ručením omezeným Pro Music Center, odd. C, vložka 31876, vedená u Krajského obchodního soudu v Brně, dále jen „Správce“, zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: ● jméno a příjmení ● e-mailovou adresu ● kontaktní nebo doručovací adresu ● telefonní číslo Pro nabídnutí některých služeb je nutné zpracovat výše uvedené údaje, ať už kvůli jednání o nabídce, nebo odpovědi na vznesený dotaz. To je umožněno ustanovením článku 6., odstavce 1. písmene b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností GS Cloud s.r.o. zpracovávány nejdéle jeden rok od provedení poptávky, pokud neudělíte souhlas k jejich dalšímu zpracování. Na základě Nařízení máte právo: ● požadovat informaci, jaké osobní údaje zpracováváme ● požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů ● vyžádat si přístup k těmto údajům a patřičné údaje nechat aktualizovat nebo opravit ● požadovat výmaz osobních údajů ● v případě pochybností o dodržení povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na jednatelku Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů Společná ustanovení Prohlašuji, že jsem přijala veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů. Přijala jsem technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, (ochrana vytištěných faktur, smluv). Prohlašuji, že k osobním údajům mají přístup pouze mnou pověřené osoby. Společnost Pro Music Center s.r.o. má právo tyto podmínky změnit. Nová verze podmínek ochrany osobních údajů bude zveřejněna na této stránce a zároveň bude zaslána na poskytnutou e-mailovou adresu po dobu zpracovávání. Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 15. února 2019 Ing. Jiří Svítil, jednatel Pro Music Center s.r.o.

Nabídka obchodu
Kde nás najdete?
A-Z NÁSTROJE
Rooseveltova 4
602 00 Brno (mapa)
tel.: 542219433
mob.: 602 747 000
e-mail: info@azn.cz
 

OTEVÍRACÍ DOBA

Po - Pá 10:00 - 18:00

So:         9:30 - 12:00

Ne:          Zavřeno

Více informací
Ověřeno zákazníky
  • Anonymní
    100%
    Ochotný prodavač , u kterého byli videt že se vyzná ve svém oboru
  • Anonymní
    100%
    Jsem spojený
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    parkování, ochota, velký výběr
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Oceňuji skvělou a hlavně rychlou komunikaci, když bylo třeba provést nákup ještě toho dne (s osobním vyzvednutím) - samotný nákup byl také zcela bezproblémový. Překvapil i poměrně široký sortiment produktů.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Rozvoz po Brně
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Vstřícné jednání
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Telefonicky domluveno. Skvělé jednání, odborné doporučení. Na druhý den jsem měla zboží doma, výborná komunikace. Pianino bylo dovezeno z Brna do Prostějova v sobotu /na druhý den/, vybaleno a předvedeno. Nemělo to chybu...
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Dobrý výběr a možnost vyzkoušení, Ochotný odborný personál, Dobré ceny, Parking u prodejny
    Profesionální přístup, zboží skladem a za dobré ceny, parkování u obchodu. Kamenný obchod jak má být.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Velký výběr zboží, Ochotný prodavač, Možnost vyzkoušení, Odvoz zboží až do domu zdarma
    Spolehlivý obchod s hudebními nástroji v centru Brna. Nakupuji zde pravidelně už léta. Zkušený personál vždy dobře poradí. Ráda se sem vracím.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Široký sortiment skladem, personál s vysokou úrovní odbornosti a snahou poradit
    Kvalita komunikace:
Zobrazit další recenze

Newsletter

Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu na email?

A-Z hudební nástroje

Telefon: +420 602 747 000
E-mail: info@azn.cz

Prodejna:  Rooseveltova 4

                    602 00 Brno

OTEVÍRACÍ DOBA

Po - Pá 10:00 - 18:00

So:         9:30 - 12:00

Ne:          Zavřeno

Informace

Články, novinky

O nás

Sledování zásilek

Všechny prodávané značky

Obchodní informace

Kontakt a prodejna

Doprava a platba

Obchodní podmínky

Reklamace

Odstoupení od kupní smlouvy

Ochrana osobních údajů