• AZN.cz
  • /
  • Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Společnost s ručením omezeným Pro Music Center, odd. C, vložka 31876, vedená u Krajského obchodního soudu v Brně, dále jen „Správce“, zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: ● jméno a příjmení ● e-mailovou adresu ● kontaktní nebo doručovací adresu ● telefonní číslo Pro nabídnutí některých služeb je nutné zpracovat výše uvedené údaje, ať už kvůli jednání o nabídce, nebo odpovědi na vznesený dotaz. To je umožněno ustanovením článku 6., odstavce 1. písmene b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností GS Cloud s.r.o. zpracovávány nejdéle jeden rok od provedení poptávky, pokud neudělíte souhlas k jejich dalšímu zpracování. Na základě Nařízení máte právo: ● požadovat informaci, jaké osobní údaje zpracováváme ● požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů ● vyžádat si přístup k těmto údajům a patřičné údaje nechat aktualizovat nebo opravit ● požadovat výmaz osobních údajů ● v případě pochybností o dodržení povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na jednatelku Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů Společná ustanovení Prohlašuji, že jsem přijala veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů. Přijala jsem technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, (ochrana vytištěných faktur, smluv). Prohlašuji, že k osobním údajům mají přístup pouze mnou pověřené osoby. Společnost Pro Music Center s.r.o. má právo tyto podmínky změnit. Nová verze podmínek ochrany osobních údajů bude zveřejněna na této stránce a zároveň bude zaslána na poskytnutou e-mailovou adresu po dobu zpracovávání. Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 15. února 2019 Ing. Jiří Svítil, jednatel Pro Music Center s.r.o.

Nabídka obchodu
Kde nás najdete?
A-Z NÁSTROJE
Rooseveltova 4
602 00 Brno (mapa)
tel.: 542219433
mob.: 602 747 000
e-mail: info@azn.cz
 

 

 

OTEVÍRACÍ DOBA

Po - Pá:    9:00 - 12:00

               13:00 - 18:00

So:           9:30 - 12:00

Ne:            Zavřeno

Více informací
Ověřeno zákazníky
  • Anonymní
    90%
    Velice vstřícní a ochotní, opravdu se vyznaji a dobře poradí, doprava výtečná (Toptrans).
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Omlouvali se za zpoždění dodávky z důvodu vytížení přepravce,myslím že se to dá pochopit a omluva nebyl třeba.Jsem naprosto spokojen
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Velmi rychlé a profesionální jednání
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Velmi spokojny, Pan majitel + pan na predajni max. ochotny, netvarili sa nijak negativne na moje otazky, prave naopak - max. ustretova komunikacia, trpezlivost, ale zaroven si drzali svoju uroven; som z Bratislavy, manzelka je ceska - brnakom mozem len dalej doporucit!, Nakupoval by som tam znova.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    0%
    Solidní jednání.Omluva při opožděném poslání zásilky,která byla způsobena inventůrou.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Vynikající komunikace a ochota, piano dovezeno domů z Brna až na Litovelsko na Velký pátek přímo majitelem. Vřele doporučuji nákup v AZN.cz.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Úžasný servis - pan majitel přivezl klávesy osobně až domů (z Brna do Brna) ještě ten den, kdy jsem je objednal. Klávesy hrají fantasticky a navíc byly za velmi rozumnou cenu. Rozhodně doporučují všema deseti.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Zboží mi bylo zdarma přivezeno až domů/40km/.Na prodejně mi vedoucí nástroj ochtně předvedl, doporučil, poradil s výběrem ,odcházela jsem s pocitem, že jednám se skutečným odborníkem.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Ochotný prodavač , u kterého byli videt že se vyzná ve svém oboru
  • Anonymní
    100%
    Jsem spojený
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
Zobrazit další recenze

Newsletter

Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu na email?

A-Z hudební nástroje

Telefon: +420 602 747 000
E-mail: info@azn.cz

Prodejna:  Rooseveltova 4

                    602 00 Brno

 

 

 

 

 

       OTEVÍRACÍ DOBA

Po - Pá:   9:00 - 12:00   13:00 - 18:00

So:          9:30 - 12:00

Ne:            Zavřeno

Informace

Články, novinky

O nás

Sledování zásilek

Všechny prodávané značky

Obchodní informace

Kontakt a prodejna

Doprava a platba

Obchodní podmínky

Reklamace

Odstoupení od kupní smlouvy

Ochrana osobních údajů