• AZN.cz
  • /
  • Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Společnost s ručením omezeným Pro Music Center, odd. C, vložka 31876, vedená u Krajského obchodního soudu v Brně, dále jen „Správce“, zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: ● jméno a příjmení ● e-mailovou adresu ● kontaktní nebo doručovací adresu ● telefonní číslo Pro nabídnutí některých služeb je nutné zpracovat výše uvedené údaje, ať už kvůli jednání o nabídce, nebo odpovědi na vznesený dotaz. To je umožněno ustanovením článku 6., odstavce 1. písmene b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností GS Cloud s.r.o. zpracovávány nejdéle jeden rok od provedení poptávky, pokud neudělíte souhlas k jejich dalšímu zpracování. Na základě Nařízení máte právo: ● požadovat informaci, jaké osobní údaje zpracováváme ● požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů ● vyžádat si přístup k těmto údajům a patřičné údaje nechat aktualizovat nebo opravit ● požadovat výmaz osobních údajů ● v případě pochybností o dodržení povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na jednatelku Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů Společná ustanovení Prohlašuji, že jsem přijala veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů. Přijala jsem technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, (ochrana vytištěných faktur, smluv). Prohlašuji, že k osobním údajům mají přístup pouze mnou pověřené osoby. Společnost Pro Music Center s.r.o. má právo tyto podmínky změnit. Nová verze podmínek ochrany osobních údajů bude zveřejněna na této stránce a zároveň bude zaslána na poskytnutou e-mailovou adresu po dobu zpracovávání. Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 15. února 2019 Ing. Jiří Svítil, jednatel Pro Music Center s.r.o.

Nabídka obchodu
Kde nás najdete?
A-Z NÁSTROJE
Rooseveltova 4
602 00 Brno (mapa)
tel.: 542219433
mob.: 602 747 000
e-mail: info@azn.cz
 

OTEVÍRACÍ DOBA

NÁŠ E-SHOP JE I NADÁLE V PROVOZU.

Prodejna je  UZAVŘENA a funguje jen jako výdejní místo.

 

Více informací

 

Ověřeno zákazníky
  • Anonymní
    100%
    Kvalitní zboží, Skvělá komunikace, Dobré ceny
    Velmi vstřícný přístup. Doporučuji.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Rychlé dodání, Cena, Komunikace
    Rychlé doručení. Spokojenost. Doporučuji.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    výběr zboží, rychlost, dobré ceny, komunikace
    Ve středu objednáno, ve čtvrtek doručeno. Těsně před Vánocemi překvapivě rychlé. Spokojenost.
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Velký výběr kytar, Nízké ceny, Profíci
    Můj oblíbený obchod. První kytaru jsem si zde koupil před 20lety. Dnes už mám od nich třetí.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    S celkovym prubehem koupe digitalniho piana Yamaha jsme byli velmi spokojeni. Profesionalni jednani v prodejne, piano bylo doruceno den po provedeni platby po predchozi dohode az do bytu a sestaveno behem nekolika minut. Velmi laskavy pristup k zakaznikovi. Jeste jednou dekujeme.
    Moc Vám děkujeme za pochvalu. Naše práce nás baví. :-)
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Obchod v centru města, Velký výběr kytar, Vstřícné jednání, Odbornost
    Dobrý obchod v centru Brna. Zkušený prodavač mi pomohl s výběrem kytary, se kterou jsem velice spokojena.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Velký výběr harmonik přímo na prodejně. Paráda.
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Superfast shipment - called them just to make sure it was shipped on time and response was great. Love them !
    Dodací lhůta:
    Kvalita dopravy:
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    100%
    Rychlost dodání zboží, Odborný personál, Nízká cena
    Kvalita komunikace:
  • Anonymní
    90%
    Ochotný a fundovaný prodejce.
    Kvalita komunikace:
Zobrazit další recenze

Newsletter

Chcete dostávat informace o slevách, akcích a novinkách z našeho obchodu na email?

A-Z hudební nástroje

Telefon: +420 602 747 000
E-mail: info@azn.cz

Prodejna:  Rooseveltova 4

                    602 00 Brno

 

 

 

 

 

OTEVÍRACÍ DOBA

NÁŠ E-SHOP JE I NADÁLE V PROVOZU.

Prodejna je  UZAVŘENA a funguje jen jako výdejní místo.

 

Informace

Články, novinky

O nás

Sledování zásilek

Všechny prodávané značky

Obchodní informace

Kontakt a prodejna

Doprava a platba

Obchodní podmínky

Reklamace

Odstoupení od kupní smlouvy

Ochrana osobních údajů